Servicii cardane

contact

Reparatii cardane

01.

Am avut reparatii cardane si ocazia sa  colaboram cu multe service-uri si parcuri auto pe piata din Romania. Am avut parte de diferite situatii privind reparatiile de cardan si putem spune ca le-am vazut pe toate. Fiecare client pe care l-am avut a fost tratat cu profesionalism si ne mandrim cu asta. 

Recomandam sa apelati la specialisti cand aveti nevoie de servicii de calitate pentru reparatie cardanului dumneavoastra.

De cele mai multe ori costul reparatiei nu depaseste jumatatea pretului cardanului nou.

Sunt insa situatii care cer o piesa noua. Interventiile in aceasta situatie pentru reparatia de cardan sa insemne  inlocuirea tuturor ansamblelor componente, deci practic inseamna constructia unui cardan nou.

Modificari cardane

02.

Constuim cardane de la zero sau le modificam pe cele ce necesita ajustare de dimensiune .Adaptam prinderi flanse, modificam dimensiuni constructive si imbunatatim viata cardanului dvs. Chiar daca este vorba de un autovehicul de teren suprasolicitat, sau o problema comuna de constructie, putem interveni cu diferite inbunatatiri sau propuneri de reconstructie cardan . Intervenim cu piese de schimb mai mari, mai bune pentru un ax cardanic mai rezistent. Daca aveti dimensiuniile necesare, putem croi cardanul dupa nevoile dvs. Ca si imbunatatire putem trece cardanulde pe cruce cu ambutisare, pe cruce cu sigurante si gresor, pentru o viata mai lunga.

 

cat costa o reparatie cardan , echilibrare cardan, Reparatii cardane, reparatie cardan

import cardane

03.

Importam piese de schimb cardane precum culisanta cardan, furca cardan, flansa cardan, teava cardan, cruce cardan, rulment cardan  si cardane complete pentru toate tipurile de transmisii cardanice. Am colaborat cu diferite societati cunoscute din domeniul auto si de transport cat si cu institutiile statului.Lucram cu cei mai cunoscuti producatori si distribuitori de cardane din Germania, Olanda, Italia, Polonia si Ungaria. Comanda acum cardanul tau!

Drumuri bune!

Comanda cardan pentru masina ta!

Pentru oferta de pret este necesar sa aveti  o serie de sasiu sau cod de piesa pentru identificarea axului cardanic

Call Now Button