reparatii cardane bucuresti

Atelier reparatii cardane Bucuresti

Reparatii cardane Bucuresti cu garantie.
reparatie cardan, reparatii cardane, reconditionare cardan

 Preconceptii

Cand vine vorba de reparatii cardane Bucuresti, va suntem alaturi.
Se tot vehiculeaza ideea ca tot ce se poate face ca si varianta de reparatie, este schimbarea suportului intermediar si a cruciilor cardanice. Nimic mai fals. Constructia unui cardan cu piese din stoc propriu in atelier specializat.
 

Dificultati 

 
Aceste operatiuni sunt discutabile si depind de modul de ansamblare si montare a acestor piese de catre fabrica. In cazul cruciilor, acestea pot fi cu sigurante si se pot schimba destul de usor. Cele ambutisate, unde montarea devine mai dificila implica centrarea acestora si ambutisarea cu capete speciale de presare. Cand vine vorba de rulmenti, acestia in general pot fi inlocuiti dar sunt cazuri in care cardanul nu este demontabil.  Acum devine dificil de inlocuit iar aceasta implica demontarea articulatiei interioare prin prelucrare la strung.
 
Piesele nu se reconditioneaza, aceastea fiind inlocuite cu piese noi echivalente. Reparatia de cardan consta in inlocuirea partilor defecte, gresare si echilibrare. Dupa intocmirea devizului cu piesele defecte se va informa clientul cu durata reparatiei cardanului si costurile acestuia.
 
 
Furca, culisanta, teava sunt elemente care nu sunt demontabile. Schimbul acestora cu piese noi nu poate fi facut decat prin taierea acestora de pe cardan. Cu ajutorul unor piese de legatura montate la cald intre axul cardanic si piesa noua schimbata, aceasta se centreaza si se sudeaza pe banc special.
 
Asadar, posibilitatea reparatiilor cardanice nu stau in imposibilitatea capacitatiilor de prelucrare si manipulare ci mai degraba in lipsa pieselor de schimb compatibile, unde si aici se pot face modificari constructive si adapatari pentru completarea variantelor de reparatie.
 
Constatarea defectului este gratuita, cu mentiunea ca piesa va trebui demontata de pe autoturism.
Reparatiile dureaza in general cateva ore dar pot ajunge pana la 24 de ore in functie de dificultate.
Va asteptam in atelierul nostru de reparatii cardane Bucuresti !
 
Drumuri bune!
cruce cardanica blocata

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button