REPARATIE CARDAN SPRINTER, Tot ce trebuie sa stii.

Cand vine vorba despre o reparatie cardan sprinter, iata ce trebuie sa ai in vedere pentru a nu fi luat prin surprindere:

In primul rand este nevoie de o verificare a cardanului pentru a identifica piesele defecte ce vor trebui inlocuite. Pentru acest lucru este necesara o demontare cardan pentru a examina uzura pieselor componente. Daca este nevoie de o inlocuire cruce cardan sprinter, acesta operatiune se face cu capete speciale pentru cruce cu ambutisare. Cei mai multi clienti cu probleme cardan Sprinter reclama si intreaba :

-Care este pretul pentru inlocuire cruce cardan spate Mercedes Sprinter?

Acesta de regula este efectul dar nu si cauza problemei.

Pentru a face un deviz de reparatie cardan corect, acesta trebuie demontat integral si verificat pe banc.

Este necesara echilibrare cardan sprinter?

Raspunsul este DA iar acest lucru se poate face numai daca cardanul este verificat complet si reparat urmand sa fie echilibrat static cat si dinamic.

Exista si situatii cand acest lucru nu este necesar, dar se intampla la putine reparatii cardane sprinter.

In cazul in care se face doar inlocuire rulment cardan sprinter, operatiunea de echilibrare dinamica cardan nu este necesara.

Pentru a veni in ajutor, avem posibilitatea pentru cardan sprinter cruci cu sigurante, ce se pot gresa si functiona perioada mai lunga de timp decat cele de fabrica.

Putem trece cardanul pe cruci cu sigurante sau va putem oferi cardane noi originale sau pe producator.

Putem face orice fel de reparatie cardan Merecedes Sprinter.

Daca alegeti optiunea cardan sprinter second hand, venim in ajutorul dumneavoastra cu cateva lucruri esentiale in alegerea cardanului aici.

In concluzie problemele sunt des intalnite la cardanele de Sprinter, cele mai comune dintre ele sunt blocare cruce cardan si imbatrinire flansa cauciuc rulment cardan.

Va asteptam la Autocardan Service pentru o constatare gratuita defect cardan.

Drumuri bune!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button