O reparatie cardan ?

cat costa o reparatie cardan , echilibrare cardan, Reparatii cardane, reparatie cardan

Cat costa o reparatie cardan :

  • O reparatie cardan. Cat ? Ce ? Cum?  Multi dintre clienții nostrii pun întrebarea generica ” Cat costa reparatia cardanului meu ? „.

 Verificare cardan

  • Problema este lipsa de informare a clientului, ceea ce este de înțeles. Pentru o informare corecta privind reparatia cardanului defect este necesar ca piesa sa fie demontata de pe autoturism. Verificarea se va face pe bancul de lucru pentru gradul de uzura al pieselor componente și funcționarea corecta a acestuia.
 
  • In urma necesarului pieselor uzate se generează un deviz pentru reparatie.  Acesta conține costul pieselor, al manoperei și durata de reparatie. Acesta din urma este mersul pentru o oferta de pret corecta pentru a afla cat costa o reparatie cardan.
 
  • Bine înțeles ca exista și costuri standard pentru reparatii care se bazează pe fluxul mare de cereri și probleme specifice anumitor tipuri de cardane dar acestea se pot numără pe degete. Printre ele se numara cardan Sprinter, cardan Crafter, cardan Vito, cardan Duster si cardan Touareg sa cardan Cayenne.

 Cat costa o reparatie cardan

  • Ca idee despre costurile de reparatie de cele mai multe ori nu depășesc jumătate din costul unui cardan nou de fabrica. Piesele componente ale cardanului sunt crucile, rulmentii, culisanta, furca, flansa, teava. De obicei se intervine asupra crucilor si a rulmentilor, acestia fiind cel mai intalnit defect al unui cardan.                                                                                                                                                                                
  •  Pretul unei reparatii de cardan difera de la caz la caz, in funtie de gradul de uzura al pieselor. Costul reparatiei creste semnificativ atunci cand se intervine asupra culisantei, a tevilor sau furcilor.  Pentru aceasta operatiune este necesara taierea si montarea pieselor noi pe axul cardanic.                                                                                                                                                                                                                                                              
  • Marea majoritate a pieselor de cardan pentru modelele cunoscute sunt pe stoc propriu sau pot fi aduse prin comanda. Lucram direct cu distribuitori din Europa specializati in comertul de piese de schimb pentru cardane turisme, agricole, utilaje etc.
 
  • Pentru generare de costuri pentru reparatia cardanului dumneavoastra va asteptam cu drag la sediul nostru, unde constatarea și devizul reparației este gratuit cu condiția ca acesta sa fie demontat  în prealabil de pe autoturism.
 
Drumuri bune!
 
Programare:
preturi reparatii cardane

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button